Saturday, August 13, 2011

Kisses - een ieniemieniehondje

Deze kleine hummel werd gevonden in een kartonnen doos. Helemaal alleen zonder haar moeder of nestgenootjes om troost te bieden werd ze achtergelaten om gevonden te worden of anders te sterven. Gelukkig weet ze dit zelf niet en zit ze nu veilig in een opvanggezin.
Met haar anderhalve kilo is Kisses wel klein maar alles behalve bang! Ze speelt heerlijk met alle honden hier, loopt vrolijk rond in de slaapkamer maar stiekem heeft ze s’nachts nog wel iemand nodig om tegen aan te liggen. Zoals alle puppies is ze enorm speels en altijd in voor een knuffel. Ze heeft hier Kisses omdat ze de hele dag door wel kusjes wil geven. Kisses is erg slim en leert hierdoor snel. Ze loopt al keurig mee aan een riempje, of liever gezegd ‘rent’ aangezien ze je anders niet bijhoudt. Ook is ze erg schoon en wil niet graag haar transportbox vervuilen. Momenteel krijgt Kisses alle aandacht en socialisatie die een puppie nodig heeft, ze heeft dus een zeer goede start. Kisses zit in een opvanggezin met veel andere honden, een kat, 2 ezels en een pony en langslopende koeien van de buren. Ze gaat graag over mee naartoe in haar hondendraagmand en is gewend aan autorijden. Door haar kleine formaat valt het bijna niemand op dat er daadwerkelijk een hond in de draagmand zit.
Ze speelt enorm graag met de andere honden uit het opvanggezin, vooral de grote herder Estrelle en Negri de kruising collie zijn favoriet. Dit kan ze uren volhouden. Als het Kisses te ruw gaat geeft ze dit aan en gaat ze weer onverstoorbaar verder met spelen. Deze kleine kan absoluut tegen een stootje.
Ze gaat graag over mee naartoe in een hondendraagmand en is gewend aan autorijden. Kisses is een echte terriër en zoekt dus ook een baasje wat hier dol op is. Ze lijkt een beetje op een Jack Russel, en ze heeft een klein snorretje wat elke dag wat lijkt te groeien.
Wie heeft er nog een plaatsje voor deze kleine meid en kan haar alle opvoeding en aandacht geven die ze verdient?


Carol_170711
In Nederland is Kisses te adopteren via Huize Zwerfhond, www.huizezwerfhond.nl

No comments:

Post a Comment

Followers