Sunday, March 27, 2011

Cutty, prachtige herderkruising heeft een thuis

Naam: Cutty (Cathy nu)
Geslacht: teef (sterilisatie 03/31/2011)
Maat: groot, 60 cm
Leeftijd: 01/10/2005
Gewicht: 25-30 kg
Binnenkomst: 1/3/2011
Locatie: Espinaredo, Asturias

Cutty is een vijf jaar oude herderkruising met de mooiste amberkleurige ogen je maar kunt bedenken en een lief karakter dat bij die ogen past. Ze is gewend aan mensen en honden, en kan in het begin enigszins verlegen zijn, maar ze ontdooit snel. Ze vindt het heerlijk om naast je komen zitten. Alle vrijwilligers die haar leren kennen, vinden haar absoluut geweldig.

Ze is een beetje dun, ze moet nog wat aansterken.

Cutty was een van de drie honden die door hun eigenaar in een vakantiehuis zijn achtergelaten. Omdat ze was gechipt, hebben we contact opgenomen met de eigenaar die eerst zei dat hij ze kwam ophalen maar vervolgens nooit kwam opdagen, het ene excuus na het andere. We zijn nog steeds in shock, vooral omdat zijn honden zulke prachtige lieve honden zijn!

Haar vriendjes zijn een oudere vriendelijke Belgische herder kruising (Balint / Bliss) en een klein hondje die al is geadopteerd. Toen ze aankwam bij het asiel verstopte ze zich in het hok omdat de vierde hond in de kleine kennel de zachte en net verlaten Cutty volledig overvleugelde. Cutty is niet uit op confrontatie, ze vermijdt het juist.

Inmiddels is ze geadopteerd in haar opvanghuis in Ceceda -Welkom Cathy!

No comments:

Post a Comment

Followers